Invajo - Events tool Get people together

Videopitch med Greenscreen

Omtanken
Prästgårdsängen 9, Göteborg
Visa på karta
14 november 2019
09:00 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
Carina Ridenius och Joel Nylander
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Omtanken
Datum
14 november 2019
Tid
09:00 - 16:00

Videopitch med Greenscreen - marknadsföring för exceptionell synlighet

Video har blivit det mest effektiva medlet för att nå ut med sin marknadsföring och till nya kunder. Nu har du chansen att ligga i framkant med den modernaste tekniken och göra dig mer synlig. Här får du en möjligheten att filma mot Greenscreen, som innebär att bakgrunden kan bytas ut mot valfri bild eller videobakgrund.

På denna exklusiva heldagsutbildning med workshop får du lära dig att pitcha dig själv, din verksamhet och dina produkter/tjänster. Du filmas professionellt mot Greenscreen och får en textad video med ditt företags logotype att använda för ditt företag. Efter avslutad utbildning har du fått alla nödvändiga verktyg för att bli en bättre talare och ett färdigproducerat videoinnehåll, som är helt klart för att läggas ut på sociala medier, på din hemsida och visa för potentiella kunder.

  • Du får en gedigen genomgång av ny forskning, teorier och metoder i hur du pitchar och presenterar på bästa sätt för att få ditt budskap att fästa hos dina åhörare. Teori varvas med praktiska övningar.
  • Du får arbeta med och ta fram din egen pitch/presentation.
  • Du får genomföra den på workshopen och få direkt feedback.
  • Du får videofilmas professionellt och får en video som du kan använda för alla sociala medier, din webbsida och i dina presentationer för dina kunder.

Du får även en bonus till ett värde av 2.490:- exkl moms.

Till din video kan du välja videovinjett/intro/outro och som kommer att klippas in i materialet för att ytterligare förstärka Ditt/Ert varumärke.

För Dig/Er som saknar videovinjett i dagsläget ingår även produktion av en enklare sådan i utbildningspaketet till ett värde av 2.490:- exkl moms.

Rabatterbjudande.

Som medlem i Quality Business Network, Johanneberg Science Park, Business & Sports Club, NyföretagarCentrum Härryda eller kund till Omtanken har du 20% rabatt. Ange rabattkod QBN, JSP, BSC, NCH eller OMT vid bokning.

Våra experter:

Carina Ridenius

Att stå inför publik pitcha och presentera är kropp, knopp och nerver. Genom att arbeta i kombination med din kroppskommunikation och röst, ge rätt information till din målgrupp, så lyfter du dina pitchar till högre höjder. Du får ditt budskap att fästa, sticker ut och blir ihågkommen!

Carina har två magisterutbildningar Master of Arts och Master or Science, den senare med inrikning mot informationshantering. Att presentera dig själv, din organisation eller produkt handlar om att du får mottagaren att förstå dig. Carina hjälper dig att uppnå dina mål.

Joel Nylander

Joel driver och äger proffex.se, och har en lång yrkesbakgrund inom videoproduktion och fotografering. Med sin långa erfarenhet inom mediabranchen är Joel mycket noga i sitt efterbete, 

Videokameran som han idag arbetar med filmar i 4K Ultra HD, vilket är den allra senaste tekniken och som ger också den idag bästa tänkbara bildkvalitén.