Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Cancerfonden
Plats
Annexet, Globen entré 2, Stockholm
Datum
7 januari 2019
Tid
18:30 - 22:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Varmt välkommen till Cancerfondens insamlingsgala

TILLSAMMANS MOT CANCER


En av tre får cancer, men alla drabbas. Tack vare forskningens framsteg överlever i dag två av tre cancer. Vi har kommit långt, men vi är inte framme. Måndag den 7 januari är det dags för Cancerfondens insamlingsgala Tillsammans mot cancer på Annexet i Stockholm. Galan direktsänds i TV4 klockan 20 – 22.

Under galan möter vi några av Sveriges mest folkkära artister, tar del av starka berättelser och får en inblick i forskarnas envisa och viktiga arbete. Utmärkelsen ”Årets cancerforskare” delas ut för en enastående insats inom svensk cancerforskning. Vi hoppas att du vill dela denna livsviktiga kväll tillsammans med oss.
Tillsammans besegrar vi cancer!
 
Boka dina biljetter snarast. Antalet sittplatsbiljetter är begränsat, det är först till kvarn som gäller.

Välkommen! 
#tillsammansmotcancer
 

                                                                    
Cancerfonden behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: Integritetspolicy

Stolta huvudpartner:
loggortillinbjudantmc18baraloggorny.jpg

Cancerfonden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Cancerfonden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Cancerfonden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.