Invajo - Events tool

Milleniumdialogen

THINK Open Space
Bredgatan 11, Helsingborg
Visa på karta
20 mars 2018
16:30 - 18:00
Lägg i kalender
Arrangör
Campus Vänner
Boka/OSA
Plats
THINK Open Space
Datum
20 mars 2018
Tid
16:30 - 18:00
Deltagare

Varmt välkommen till Milleniumdialogen!

 

Influencers och influencer marketing blev ett buzz word i början av 2017, och därefter har en mängd bolag arbetat med detta, med varierad framgång. De som inte satt igång än funderar på var de ska börja och vad de ska tänka på.

Influencers delas upp i allt från mikro influencers till mega influencers och har sen 2016 haft en egen intresseorganisation. En av Sveriges största influencers, Kenza tar upp till 120 000 kr för ett sponsrat inlägg. Är det värt pengarna att arbeta med influencers, och isåfall hur ska man göra för att få tillbaka det man spenderar?

Visst har du funderingar kring vad studenterna på Campus Helsingborg tycker om dessa frågor och hur de tar ställning till influencers/bloggare/ instagrammare/youtubers? 

Genom Milleniumdialogen har ni möjlighet att under en och en halv timme möta några utvalda studenter som kan berätta om hur de använder, tycker och tänker kring dessa medier.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Milleniumdialogen
16 mars 2018 (23:59)
Stängd
Helsingborg stad använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Helsingborg stad. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Helsingborg stad samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.