Invajo - Events tool

Campus Vänners stipendieutdelning och nätverksträff

Helsingborgen
Furutorpsgatan 47, Helsingborg
Visa på karta
24 april 2019
16:30 - 20:00
Lägg i kalender
Arrangör
Campus Vänner
Boka/OSA
Plats
Helsingborgen
Datum
24 april 2019
Tid
16:30 - 20:00

Välkommen till Campus Vänners stipendieutdelning och nätverksträff

Välkommen till årets stipendieutdelning och nätverksträff!

Campus Vänner kommer under kvällen att dela ut stipendier. Vi bjuder på mingel med näringsliv och studenter, en härlig buffé och dryck samt intressanta diskussioner.

jesperfalkheimer.jpg

Jesper Falkheimer, professor i strategisk kommunikation och chef för sektionen för Forskning, samverkan och innovation (FSI) vid Lunds universitet gästar oss och talar om ämnet " Say yes to the mess - om ledarskap i takt med tiden".

Strategisk improvisation är ett nytt sätt att tänka och agera för ledare som behöver agera mer i takt med sin tid och omgivning. Det är en ledningsfilosofi inspirerad av musikens värld som ger organisationer möjlighet att framgångsrikt balansera det konstanta med förändring och ekonomisk lönsamhet med samhällsansvar. Detta i en tid som präglas av en ökande osäkerhet och tidspress.

Jesper Falkheimer delar med sig av konkreta och forskningsbaserade råd om hur strategisk improvisation kan gynna ledarskap i vår tid. Utgångspunkten är boken Strategisk improvisation - Ledarskap för samhällsaktörer som han skrivit tillsammans med Katarina Gentzel Sandberg och som publiceras i april. En bok förankrad i omvärldsanalyser och praktiska erfarenheter från framgångsrika ledare och samhällsaktörer från näringsliv, offentlig och idéburen sektor samt ett 20-tal intervjuer med allt från Stefan Hector, chef för polisen/NOA, Cilla Benkö, VD på Sveriges Radio till en chefskock och en chefsbarnmorska.

Jesper var rektor för Campus Helsingborg 2011-2016.

  • Anmäl dig redan idag men senast den 17 april. Ta gärna med dig en kollega!
  • I samband med din anmälan godkänner du att bilder som tas på dig under eventet får användas i Campus Vänners kanaler.

 

Välkommen hälsar styrelsen i Campus Vänner

Kristina Jarring Lilja, Göran Andersson, Annika Dolk,

Johan Kallin, Johan Karlefors, Annette Melander Berg,

Emma Nilsson, Annika Olsson, Anders Williamsson

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Campus Vänners stipendieutdelning och nätverksträff
17 april 2019 (23:59)
0
Helsingborg stad använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Helsingborg stad. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Helsingborg stad samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.