Invajo - Events tool Skapa event gratis

Campus Vänners stipendieutdelning och nätverksträff

Helsingborgen
Furutorpsgatan 47, Helsingborg
Visa på karta
2 maj 2018
16:30 - 20:00
Lägg i kalender
Arrangör
Campus Vänner
Boka/OSA
Plats
Helsingborgen
Datum
2 maj 2018
Tid
16:30 - 20:00
Deltagare

Varmt välkommen till Campus Vänners stipendieutdelning och nätverksträff!

Det har blivit dags att dela ut vårens stipendier från Campus Vänner. Kvällen kommer att bjuda på mingel med näringsliv och studenter, en härlig buffé samt en spännande föreläsning om "Fake News - När sanningen blev till salu och hårdvaluta" med Henrik Agardh-Twetman som arbetar med ett forskningsprojekt på Lunds universitet om informationspåverkan. Detta följs av en spännade paneldiskussion med bland annat Helsingborgs stads kommuniktionsdirektör och chefredaktören för Helsingborgs Dagblad. 

 

Informationspåverkan har under de senaste åren lyfts fram av både riksdag och regering som ett växande problem i samhället – "fake news", desinformation, propaganda och troll som förvränger den demokratiska debatten är några av de utmaningar vi står inför. Institutionen för strategisk kommunikation (ISK) vid Lunds Universitet genomför sedan hösten 2017 ett forskningsprojekt om informationspåverkan på uppdrag av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) som en del av myndighetens arbete med psykologiskt försvar. Projektet syftar till att kartlägga, systematisera och analysera den kunskap, forskning och praxis som finns beträffande informationspåverkan, och skautmynna i en handbok i att möta informationspåverkan.

1553095101520915139213131248810579o.jpg

Henrik Agardh-Twetman

 

Medverkande i paneldiskussion: Henrik Agardh Twetman - forskarassistent Campus Helsingborg, Jonas Kanje - Chefredaktör Helsingborgs Dagblad, Cecila Ekdahl - Kommunikationsdirektör Helsingborgs Stad och Mickey Magnusson - Student Strategisk kommunikation och ledamot i kommunfullmäktige. 

Diskussionen modereras av Emma Nilsson, General Manager och Brand strategist på Graal Brand Agency samt styrelseledamot i Campus Vänner.

 

Vi hoppas att vi ses där!
Anmäl dig och en kollega redan idag men senast den 25 april!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Campus Vänners stipendieutdelning och nätverksträff
25 april 2018 (23:59)
0
Helsingborg stad använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Helsingborg stad. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Helsingborg stad samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.