Framtidens arbetsplats

Baker Tilly MLT
Stora Södergatan 13, Lund
Visa på karta
16 februari 2023
07:30 - 09:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
BT Akademi - Baker Tilly MLT
Boka/OSA
Plats
Baker Tilly MLT
Datum
16 februari 2023
Tid
07:30 - 09:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Framtidens arbetsplats

Space Branding & Employer Branding i det nya arbetslivet.

Sedan juni 2021 arbetar Ideas och Avensia tillsammans för att skapa Avensias nya arbetsplatskoncept.

2020 tvingades vi över en natt in i distansarbete. Efter slopade restriktioner har Avensia förstått vikten av att ta med sig erfarenheterna från att jobba på distans när hybrid-kontoret nu utformas. För de företag som fortsatt sätter värde på att ha ett kontor som gemensam mötesplats gäller det att komplettera de funktioner som medarbetarna tillskapat hemma eller på andra distansplatser. Det distribuerade arbetssättet ställer högre krav på kontoret för att man ska uppfattas som en attraktiv arbetsgivare. Snabba förändringar, maximal flexibilitet och en bra ”vibe” är några av de hygienfaktorer som kontoret behöver klara av att tillmötesgå för att vara relevant och att det ska kännas värt att ta sig till kontoret. Att förändra arbetsplatsen är minst lika mycket ett ”people-projekt” som ett lokalprojekt.

Patrik och Åsa delar med sig av sina erfarenheter från de, just nu, pågående projekten med tre av Avensias största kontor. I dialog med Er belyser de kontorets utveckling i kölvattnet av pandemin, Space Branding & Employer Branding.

Åsa Afshari, Chief People Officer på Avensia
Patrik Haglund, Studio Manager på Ideas AB

 

Sista anmälningsdagen är fredagen den 10 februari.

Välkommen!

default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Boka
10 feb 2023 (23:59)
0
Baker Tilly MLT KB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Baker Tilly MLT KB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Baker Tilly MLT KB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.