Invajo - Events tool

Releasefest för boken om Främlingsvägen - en bostadsundersökning

Vårt kontor
Kungsholmsstrand 135A, Stockholm
Visa på karta
5 september 2019
17:00 - 21:00
Lägg i kalender
Arrangör
Brunnberg & Forshed Arkitektkontor
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Vårt kontor
Datum
5 september 2019
Tid
17:00 - 21:00

Releasefest med mingel och samtal

Nu är boken om bostadsundersökningen på Främlingsvägen äntligen klar och har landat i bokform. Det vill vi fira tillsammansmed dig! Varmt välkommen till oss på mingelkväll och samtal med Torleif Falk, Stockholms stadsarkitekt och Ola Nylander professor från Chalmers, Centrum för Boendets Arkitektur och förstås några av de arkitekter som varit med i projektet.
 
Undersökningen är gjord av forskare från Chalmers och de medverkande arkitekterna som återvände till det färdiga området i Midsommarkransen och intervjuade de boende. Vi genomförde även enkäter med frågor om boendemiljön, lägenheterna och hur de boende möblerat. 
 
Vi öppnar dörrarna klockan 17.00 och startar sedan 17.30 med en kort presentation och efterföljande samtal. Därefter blir det mingel och fest. Lättare tilltugg och dryck serveras.
 
Anmälan sker via formuläret nedan och vi vill gärna ha ditt svar före 30 aug.
 
Varmt välkommen!
Vännerna på Brunnberg & Forshed
 
PS. Under hösten följer vi upp minglet med ett antal fördjupande frukostseminarier tillsammans med Ola Nylander och arkitekter från Brunnberg & Forshed. Där berättar vi mer om projektet, undersökningen och de slutsatser som drogs. Förutom releasefesten är du välkommen på någon av dem. Du kan anmäla dig på plats den 5/9 eller via en separat inbjudan som vi skickar till dig efter sommaren.
 
 
lagenhetochmobleringsskiss1.jpg
Foto från en av lägenheterna och möbleringsskiss från en av de boende.