Get people together

Föreläsning med Karin Hägglund

Bosön
Lidingö
Visa på karta
19 oktober 2017
17:00 - 20:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Bosön
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Bosön
Adress
Datum
19 oktober 2017
Tid
17:00 - 20:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Våga möta dina känslor – vänd motgång till framgång

Välkommen den 19:e oktober till Bosön till en inspirerande kväll med föreläsning, och för de som vill, även träning tillsammans med Karin Hägglund!

Karin Hägglund är en av Sveriges mest meriterade utövare av karate. Med fem svenska guld och tre nordiska mästerskapsguld vet hon vad som krävs för att nå den absoluta toppen. Men i en sport som kräver extremt mentalt fokus, fysisk styrka och en ständig strävan efter perfektion pendlar känslorna. Från hopp och eufori till ångest och förtvivlan.

Utifrån erfarenheter som tidigare elitidrottare och landslagscoach i karate är Karin van att hantera och dra fördel av alla de känslor som dyker upp i perioder av hård träning, tuffa tävlingar och i de avgörande ögonblicken i livet. I en värld då vi hela tiden förväntas prestera, trots en allt tuffare konkurrens, behöver vi verktyg för att kunna ta hand om våra upplevelser, såväl positiva som negativa.

”Genom att ha modet att möta alla våra känslor kan vi leva fullt ut och gå starkare och tryggare genom livets olika skeenden.”

I denna spännande föreläsning får du lära dig hur du kan möta och äga dina känslor och ha modet att hitta vägen framåt i såväl med – som motgång. Bland annat berättar Karin genuint och naket om hur hon med hjälp av sina kunskaper i idrottspsykologi och karate på elitnivå kunde hantera bortgången av sin man.

Karin fängslar och berör med sin klokhet och genuina berättelser blandat med lite humor.

Sagt om Karin:

"Jag har varit på många föreläsningar; några dåliga, några bra men jag har aldrig varit på en föreläsning som fångar en som din! Du utstrålar sådan glädje och närvaro att det som kändes att lycka och mod var det som genomsyrade din föreläsning." - Oscar Hedlund, Utveckling och Process Consulting.
 
Varmt välkomna till en inspirerande kväll!

default