Invajo - Events tool

Utveckla företagets affärsmodell mot en mer cirkulär, hållbar och lönsam affär

Hur kan vi snabba på utvecklingen av företagens affärsmodeller till att bli både lönsamma och hållbara för samhället?

Det är den viktiga frågan som vi kommer att fokusera på under vårens webbinarier i serien HÅLLBART NÄRINGSLIV. Under förra året arrangerade vi webbinarier som förklarade varför, vad och hur företaget behöver jobba med hållbarhet. Nu går vi djupare och kommer under varje webbinarie diskutera frågeställningar som:

  • Hur kan er affärsmodell bli cirkulär?
  • Hur lönsamt är hållbarhetsarbetet i ert företag?
  • På vilket sätt bidrar hållbarhetsarbetet till företagets affärsutveckling?

Ta chansen att få hjälp av Lotta Amsén och Erik Valvring i ert hållbarhetsarbete och ta vara på affärsmöjligheterna som driver ett hållbart samhälle.
Det är NU vi behöver agera! 

Inför varje webbinarium kommer vi skicka ut förberedande material några dagar innan som du förväntas ha tagit del av.

HÅLLBART NÄRINGSLIV arrangeras av Science Park Borås och Borås INK i samarbete med Textile & Fashion 2030, Circular Hub, TEX! Marketplace Borås, Boråsregionen och Västra Götalandsregionen. Har du missat tidigare webinarier kan du se de på arrangörernas hemsidor.

Undrar du över något gällande HÅLLBART NÄRINGSLIV – kontakta Madeleine Sääf, madeleine@boras-ink.se eller telefon +46 768 19 22 82. 

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Inkubatorn i Borås AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Inkubatorn i Borås AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Inkubatorn i Borås AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.