Plats
Online
Datum
24 september 2021
Tid
10:00 - 12:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Häng med oss live på INK DAY 24/9

Borås INK DAY 24/9 är ett livesänt webbprogram om entreprenörskap som i år har temat ”Ojämlikt entreprenörskap – är det hållbart 2021?”. Programmet lägger extra stort fokus på det faktum att endast 1% av riskkapitalet går till kvinnliga entreprenörer. Varför är det så och hur kan vi alla hjälpas åt för att skapa goda förutsättningar för alla entreprenörer att finansiera sina affärsidéer?

Den 24/9 kl 10:00-12:00 sänder Borås INK live på borasink.se.

Anmäl dig nedan för att få en påminnelse strax innan sändningen startar.

I programmet kommer du att få möta en spännande blandning av deltagare. Sändningen leds av radioprofilen Sarit Monastyrski som till sin hjälp har Borås INKs affärscoach Simon Hjelte. Tillsammans kommer de att gå på djupet i ämnet med våra deltagare.

Deltagarlista:

Johan Staël von Holstein, entreprenör, (fd Icon Medialab) 
Paul Frankenius, investerare & entreprenör, Frankenius Equity
Klementina Österberg (VD GU Ventures & investerare på GOKAP), Erik Bladh (CEO Qalora Capital) och Saila Skördemo (entreprenör) samtalar om finansiering och jämställdhet.
Peter Häggström Lindecrantz, entreprenör & grundare, YMR Track Club
Josefin Bergqvist & Livia Schück, kreatörer & grundare, Rave Review
Panelsamtal med Elias Gröndal (FindSourcing), Tamara Christmann Olofsson (Upzone) och Julia Jungman (Sucre) som alla tre fått stöttning i sitt entreprenörskap av Borås INK.
Matilda Lundblad, Läkare & entreprenör, Kollarna.se
m.fl.

 
I samband med livesändningen öppnas ansökan till höstens INK LAB, ett kostnadsfritt entreprenörsprogram för dig som är i ett tidigt skede och vill testa din affärsidé med hjälp av erfarna affärscoacher och experter. Programmet pågår i åtta veckor med digitala föreläsningar, träffar, workshops, individuell coachning och avslutas med en pitchtävling där du har chansen att vinna upp 50 000 kr för att finansiera din affärsidé. 

INK DAY och INK LAB genomförs i samarbete med Sparbanken Sjuhärad och Västra Götalandsregionen.

Följ oss i våra sociala kanaler för mer information om Borås INK DAY, INK LAB och allt annat spännande som händer på Borås INK.