Invajo - Events tool

Hållbart Näringsliv del 2

Arrangör
Borås INK, Science Park Borås och TEX! by Marketplace Borås
Plats
Online
Datum
4 - 26 november 2020

DEL 2: VAD?

Här gräver vi djupare ner i strategier och systematik kopplat till hållbarhetsarbetet och hur du kommunicerar det genom din hållbarhetsredovisning. Är du ett företag med textil inriktning fördjupar vi oss även inom hållbar design, utveckling och produktion.

HÅLLBART NÄRINGSLIV som är ett samarbete mellan Textile & Fashion 2030, Circular Hub, Borås INK och Marketplace Borås där vi erbjuder dig som företagare att delta i kreativa live-webinarium via länk. Har du missat tidigare webinarier kan du se de på våra hemsidor.

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Inkubatorn i Borås AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Inkubatorn i Borås AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Inkubatorn i Borås AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.