Invajo - Events tool
Arrangör
Matilda Bäckström
Datum
6 - 7 oktober 2018
Tid
2018-10-06 09:00 - 2018-10-07 16:00

Yoga och Wellness som livsstil

Vill du uppnå hälsa och harmoni i vardagen? Då tycker jag att du ska gå vår kurs med ledande wellness-experten Annette Lefterow. Kursen är till för dig som vill lära dig mer om hur du på egen hand kan uppnå hälsa och harmoni genom bl.a. wellness, meditation och yoga. 

Kursen fokuserar på övningar som bygger styrka, balans och smidighet i kropp, tanke och själ. Du får lära dig hur du implementerar Lefterow-metoden i din vardag, som förenar 8 vägar till hälsa och välbefinnande genom yoga, pilates, meditation, ayurveda, träning, mat, spa och dans. Här har Annette Lefterow samlat mer än 30 års erfarenhet i en egen och unik hälsofilosofi som bygger på egenvård och den kunskap du behöver för att ta hand om dig själv. Vi kommer att gå igenom hur du kan utöva yoga fysiskt och mentalt för att läka, balansera och stärka dig själv. Du får lära dig andningsövningar, meditation, egenmassage och fysisk teknik som leder till en djupare förståelse för yogans och själens anatomi. Detta är en kurs med fokus på totalt livsbalans, vilket innebär stor helhet inom alla delar av Lefterow-metoden. Efter kommer du åka hem med den kunskap du behöver för att vara i ett balanserande och självläkande tillstånd. 

 

annettel.jpg

Info om kursen:
Datum: 6-7 oktober
Plats: Döbelnsgatan 73, Stockholm
Tid: 09.00 – 16.00 båda dagarna
Pris för prenumeranter: 2295 kr 
Pris för icke prenumeranter: 2495 kr  
Bokningen är bindande 

Det här får du:
- Föreläsning om wellness/livsstil med fokus på yoga och meditation
- Lefterow-metoden, 8 vägar mot hälsa och välbefinnande
- Workshop, yoga på egen hand (hur du tränar yoga hemma, utomhus, på jobbet, resan osv)
- Redskapsgenomgång, hur du använder klossar, band, mattor, rökelser, kristaller m.m.
- Kurskompendium
- 3 månaders Lefterow-medlemskap PLUS + Lefterow e-bok (träning online, månadens live-meditation, webinars, e-kurser och mycket mer) Värde 325 kr
- Diplom

Kursledare: Annette Lefterow är en ledande wellness-expert med mer än 30 års erfarenhet inom hälsa och pedagogik. Hon har gett ut många böcker och träningsfilmer inom wellness, yoga, pilates, meditation och hennes egna träningskoncept, så som yogalates, junioryoga och footballates. Annette började med yoga som 12 år gammal och blev redan som 15 åring anställd som danspedagog på Balettakademien. Idag är hon en uppskattad föreläsare, utbildare och hälsoprofil runt om i världen. Hon driver en digital hälsoplattform och jobbar aktivt med olika projekt för att stärka mental hälsa i samhället.

*med reservation för ändringar i programmet 

  

Bokning
Pris
Antal
Wellness 6-7 oktober (prenumerantpris)
2295.00 SEK
0
Wellness 6-7 oktober (ordinarepris)
2495.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.