Invajo - Events tool

Yoga och Wellness som livsstil

Arrangör
Matilda Bäckström
Datum
6 - 7 oktober 2018
Tid
2018-10-06 09:00 - 2018-10-07 16:00

Vill du uppnå hälsa och harmoni i vardagen? Då tycker jag att du ska gå vår kurs med ledande wellness-experten Annette Lefterow. Kursen är till för dig som vill lära dig mer om hur du kan uppnå hälsa och harmoni genom bl.a. wellness, meditation och yoga på egen hand. Kursen fokuserar på övningar som bygger styrka, balans och smidighet i kropp, tanke och själ kommer du efter kursen att åka hem med den kunskap du behöver för att vara i ett balanserande och självläkande tillstånd.

Under kursen får du lära dig hur du implementerar Lefterow-metoden i din vardag som förenar 8 vägar till hälsa och välbefinnande genom yoga, pilates, meditation, ayurveda, träning, mat, spa och dans. Här har Annette Lefterow samlat mer än 30 års erfarenhet i en egen och unik hälsofilosofi som bygger på egenvård och den kunskap du behöver för att ta hand om dig själv och din hälsa i vardagen. Vi kommer att gå igenom hur du kan utöva yoga fysiskt och mentalt för att läka, balansera och stärka dig. Du får lära dig andningsövningar, meditation, egenmassage och fysisk teknik som leder till en djupare förståelse för yogans och själens anatomi. Detta är en kurs med fokus på totalt livsbalans, vilket innebär stor helhet inom alla delar av Lefterow-metoden.

annettel.jpg

Info om kursen:
Datum: 6-7 oktober
Plats: Döbelnsgatan 73, Stockholm
Tid: 09.00 – 16.00 båda dagarna
Pris: 2495 kr (2295 kr prenumerantpris) 
Bokningen är bindande 

Det här får du:

- Föreläsning om wellness/livsstil med fokus på yoga och meditation
- Lefterow-metoden - 8 vägar mot hälsa och välbefinnande
- Workshop - Yoga på egen hand (hur du tränar yoga hemma, utomhus, på jobbet, resan osv)
- Redskapsgenomgång - klossar, band, mattor, rökelser, kristaller m.m.
- Kurskompendium
- 3 månaders Lefterow medlemskap PLUS + Lefterow e-bok (träning online, månadens live-meditation, webinars, e-kurser och mycket mer) Värde 325 kr
- Diplom

Kursledare: Annette Lefterow är en ledande wellness-expert med mer än 30 års erfarenhet inom hälsa och pedagogik. Hon har gett ut många böcker och träningsfilmer inom wellness, yoga, pilates, meditation och hennes egna träningskoncept, så som yogalates, junioryoga och footballates. Annette började med yoga som 12 år gammal och blev redan som 15 år anställd på Balettakademien som danspedagog. Idag är hon en uppskattad föreläsare, utbildare och hälsoprofil runt om i världen. Hon driver en digital hälsoplattform och jobbar aktivt med olika projekt för att stärka mental hälsa i samhället.

*med reservation för ändringar i programmet 

 

Bokning
Pris
Antal
Wellness 6-7 oktober (prenumerantpris)
2295.00 SEK
0
Wellness 6-7 oktober (ordinarepris)
2495.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.