Invajo - Events tool
Arrangör
Linnea Larsson
Plats
Bonnierhuset
Datum
2 februari 2019
Tid
09:00 - 16:00

Inse din fulla potential och uppfyll din drömmar!

Tara och amelia bjuder in till en coachning- och inspirationsdag där du får hjälp att renodla dina tankar, idéer och förutsättningar för att ta nästa steg i din karriär och ditt liv. Du kommer att få tal del av smarta tankesätt och konkreta verktyg för att kunna identifiera din önskade framtid. Så ta ett kliv i rätt riktning tillsammans med oss och lär dig att utnyttja din fulla potential för att nå fram till dina drömmar och mål i livet. 

Kursledare för dagen är Blenda Lagerkvist. Blenda har hjälp flertalet företagsledare att nå sin fulla potential och nu, för första gången, har du som privatperson chansen att ta del av den kunskapen. Med sin långa erfarenhet som VD, headhunter, coach och nu egenföretagare till det egna företaget Blendissima kommer du få många konkreta tips och målande exempel. Det i kombination med hennes italienska rötter och hennes krossande av jantelagen gör att ingen lämnas oberörd.   

För att maximera din upplevelse kommer också superinspiratören Anna Sunneborn att dela med sig av sin succéföreläsning “Säg JA till livet”. Föreläsningen är full av humor, tänkvärda ord och så som Anna ser på livet, det går upp och ner som en hiss - ibland är vi i källaren, ibland på någon mellanvåning och ibland på top floor. 

Det blir en heldag full av skratt, tårar och gåshud men framförallt är det en möjlighet för dig att utveckla din personliga resa och ta ansvar över ditt liv.

 

                                            blendaannadubbel.jpg 

Kort info

Datum: 2 februari 2019
Tid: Kl 9-16
Plats: Torsgatan 21, Bonnierhuset
Pris för prenumeranter: 2195 kr + kort- och transaktionsavgift
Pris för icke prenumeranter: 2495 kr + kort- och transaktionsavgift


Exempel ur kursinnehållet:

- Ditt personliga läge
- Kartlägg ditt liv
- Drivkrafter, kompetenser och erfarenheter
- Energitjuvar och energiboostar
- Praktiska övningar
- Målsättning
- Säg JA till livet!
- Fika

 Hur vill du att ditt liv ska se ut imorgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Ta chansen och bli den du vill vara!

Det finns ett minimum på hur många deltagare det minst behöver vara för att kursen ska bli av. När detta antal är nått kommer du få ett mejl där du garanteras att kursen kommer att bli av. Observera att detta mejl inte är den bokningsbekräftelse som du får i samband med bokningen.

Bonnier Magazines and Brands står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schemat eller inställd kurs, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

 

                                     taraloggarosa3885.jpg                                 amelialogganycmyk1865.jpg

Bokning
Sista bokningsdag
Pris
Antal
Ordinarie pris
31 jan 2019 (23:59)
2495.00 SEK
0
Prenumerant pris
31 jan 2019 (23:59)
2195.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.