Invajo - Events tool

Karriärevent med mama

Arrangör
Fam Kinell
Plats
Bonnierhuset
Datum
10 april 2018
Tid
18:00 - 21:00

Välkommen på karriärevent med mama


Drömmer du om att byta karriär, funderar du på att starta eget under föräldraledigheten eller vill du hitta en bättre balans mellan jobb och familjeliv? Den 10 april bjuder vi in till mamas karriärevent – en helkväll med föreläsningar, mingel och inspiration!

Lyssna på Lisa Gunnarson, VD på LinkedIN föreläser om de bästa vardagsknep för framgång och ger dig sina bästa tips för att göra karriär. 
Du får även lyssna på Angela Ahola, doktor i psykologi och aktuell med sin nya bok; ”Konsten att göra intryck” föreläser om knepen för att lyckas med första intrycket – och hjälper dig att visa ditt bästa jag.


Plats: Bonnierhuset, Torsgatan 21 i Stockholm.

Datum: Tisdagen den 10 april 

Tid: 18.00-20.30 (dörrarna öppnas kl 17.30) 

Pris: 
Prenumerant: 349 kr (fyll i ditt prenumerationsnummer för att ta del av rabatten)
Icke prenumerant: 399 kr.

Ett glas vin och tilltugg ingår i biljettpriset, liksom en goodiebag.  

 

Bokning
Sista bokningsdag
Pris
Antal
Karriärsevent biljett - prenumerant
9 april 2018 (23:59)
349.00 SEK
0
Karriärsevent biljett
9 april 2018 (23:59)
399.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)

Genom att boka så godkänner du även arrangörens villkor

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.