Get people together

Framtidens life science drivs av AI och genomik

H2 Health Hub
Hälsingegatan 45, Stockholm
Visa på karta
19 mars 2019
16:00 - 18:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Bonnier Healthcare Sweden
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
H2 Health Hub
Datum
19 mars 2019
Tid
16:00 - 18:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Framtidens life science drivs av AI och genomik

Vilka möjligheter öppnar dessa områden för produktutveckling och forskning eller besparingar för sjukvårdssystemet? Är det här vi har Sveriges nästa exportindustri? Låt oss titta på några innovativa lösningar från banbrytande organisationer och tillsammans lära vad som är nästa trend inom hälso- och sjukvård och life science.

Den digitala revolutionen inom life science är det intelligenta molnet. Från telemedicin och ”real world data” till digitalisering av arvsmassan och immunförsvaret. Digitaliseringen skapar förutsättningar för framtidens vård där precisionsmedicin blir möjligt tack vara en demokratisering av Artificial Intelligence (AI) kombinerat med genomgripande samverkan mellan industri och offentlig sektor.

Mathias Ekman är Director Industry Solutions inom Microsoft Western Europe. Där är han ansvarig för att hjälpa Microsofts partners att nå ut med sina lösningar utanför sina befintliga marknader. Mathias hjälper även partners och kunder att förstå vad som krävs för att lyckas med digital transformation inom hälso- och sjukvård och life science.

Vi hoppas på en spännande eftermiddag tillsammans med Mathias där vi tillsammans med er har en dialog kring framtiden och vikten av samverkan inom life science.

Tid: Tisdagen den 19 mars 2019 kl 16.00-18.00. Lättare förtäring erbjuds från 15.30. 

Plats: H2 Health Hub, Hälsingegatan 45, Stockholm

Evenemanget är kostnadsfritt. 

mathiasekman5497.jpg

Mathias Ekman är Director Industry Solutions inom Microsoft Western Europe.

 

bhslogosmallword.jpg

logotyper.jpg