Invajo - Events tool

Exklusivt för våra läsare: prova Zendium tandkräm!

Vill du bli testpilot av Zendium tandkräm?

Så här gör du: Anmäl dig via länken nedan. De som blir utvalda får produkterna hemskickade för en personlig utvärdering. Efter två veckor fyller du i ett formulär om hur du upplever produkten. 


Zendium – den med Z

Zendium är den goda tandkrämen – god i smaken, god för munnen. Den innehåller samma proteiner och enzymer som redan finns i din mun, vilket hjälper dig och dina barn att bygga upp ett naturligt skydd mot oönskade bakterier. Zendium innehåller också flour och ger ett naturligt skydd mot karies, tandköttsproblem och ilningar i tänderna. 

default
Bokning
Antal
Ja, jag vill testa Zendium.
0

Genom att boka så godkänner du även arrangörens villkor

Bonnier Creative använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Creative. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Creative samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.