Invajo - Events tool

Bosch AutoCook tävling

Arrangör
Cindy Ahrnewald@bt.bonnier.se
Datum
20 oktober 2017
Tid
00:00

Om köksmaskinen AutoCook från Bosch

Med AutoCook lagar du snabbt och enkelt en mängd olika rätter utan att egentligen anstränga dig. AutoCook är en så kallad multicooker där många funktioner samlats i en och samma maskin – slow cooker, riskokare, ångkokare, fritös, sous-vide, tryckkokare bland annat.

Med 50 förinställda matlagningsprogram som dessutom går att anpassa efter tycke och smak förenklas din dagliga matlagning. Dessutom finns 100 internationella recept att tillgå i en app eller kokbok. Bland funktionerna:

  • 50 förinställda matlagningsprogram för en mängd olika rätter som nästan lagar sig själva.
  • Portioner för en hel familj. Stor gryta på 5 liter med non stickbeläggning som även går att diska i maskin för enkel rengöring.
  • Snabb uppvärmning tack vare induktionsfunktion.
  • Maskinen kan koka, tryckkoka, steka, fritera och tillaga sous-vide.
  • Timer: Om du vill att maten ska vara klar vid ett senare tillfälle kan du senarelägga starten.
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Ja, jag vill tävla om en AutoCook värd 5 199 kr!
20 okt 2017 (23:59)
0
Bonnier Creative använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Creative. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Creative samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.