Invajo - Events tool

ULD webbinarium

Online
22 september - 17 november 2021
Arrangör
Bo Edin AB - Univox
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
22 september - 17 november 2021

Hörslingeutbildning

Välkomna på webbinarium i ULD med Bo Edin AB/Univox!

ULD-workshops via Teams, för dig som arbetar professionellt med projektering av hörslingor i ULD (Univox Loop Designer).

Vid dessa tvåtimmars-webbinarier gör vi en djupdykning i vår webbaserade projekteringsmjukvara och visar på tips och tricks för att till fulla kunna utnyttja programmet till fullo. Deltagande förutsätter både att du har grundläggande kunskaper kring hörslingor och deras projektering och att du är van att arbeta med ULD då vi inte kommer att gå igenom grunderna och hur verktyget fungerar.

Om du regelbundet eller då och då projekterar hörslingor, för egen eller andras räkning, och behöver vässa dina kunskaper kring hur du bäst utnyttjar ULD:s alla funktioner rekommenderar vi att du anmäler dig!

Webbinarierna kommer att avrundas med en liten frågestund på slutet. Efter genomfört webbinarium får du tillgång till dokumentationen (PowerPoint), en länk till det inspelade webbinariet samt ett intyg för de moment du gått igenom. 

Webbinarierna kommer att hållas i Teams. Om du inte redan har Teams-appen på din dator rekommenderar vi att du laddar ned den, annars kommer du även att kunna delta via en webb-länk vilken skickas ut dagen innan webbinariet. 

Ni är välkomna att anmäla er och/eller era kollegor längre ner på sidan. 

Väl mött! 

default
Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Bo Edin AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bo Edin AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bo Edin AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.