Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Bildningsförbundet Östergötland
Plats
Linköping Konsert & Kongress
Datum
9 november 2021
Tid
09:00 - 18:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

VÄLKOMMEN TILL FOLKBILDARFORUM

Den 9 november är det dags för Folkbildarforum 2021 med tema ”Hållbarhet & Handlingskraft” och i år får vi möjlighet att ses fysiskt på Konsert & Kongress!

Temat ger en omfattande inblick av ämnet hållbarhet genom att inkludera hela fyra dimensioner: den ekologiska, den sociala, den ekonomiska men även den existentiella. Undertexten för oss som folkbildare blir att "vi ska tänka hållbarhet över tid" och att "genom bildning skapa handlingskraft nu".

Konferensens tema tar ett brett anspråk utifrån de globala målen i Agenda 2030, med särskild fokus på punkterna God bildning för alla (4), Jämställdhet (5), Jämlikhet (10) och Inkluderande samhälle (16).

Fram till den 9 november kommer vi att arbeta med temat "Hållbarhet & Handlingskraft" i bland annat föreläsningsserier men också tidningen #FOFO som släpps i slutet av oktober.

PROGRAM

ff21temadimensioner3288.png

MÖT MODERATORN JOHANNA STÅL

 

PRIS

HELDAGSKONFERENS: 650 kr (inklusive måltider och underhållning)
STUDENTER: 520 kr
(20 % rabatt)

PDF med mer information

 

DELTAGARE MEDLEMSORGANISATION

Alla ni som är verksamma folkbildare i Östergötland bland våra medlemsorganisationer får en personlig inbjudan då denna konferens är framtagen just för dig. Om du inte fått ett mail så kontakta oss så ser vi till att du blir inbjuden.

Bildningsförbundet Östergötland använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bildningsförbundet Östergötland. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bildningsförbundet Östergötland samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.