Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Barncancerfondens föreningar
Plats
Online
Datum
11 juli 2021
Tid
18:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

K-pop på Discord!


Gillar du K-pop? Vill du träffa andra som också gillar K-pop och hänga i en Discord-grupp? Nu kan du göra det tillsammans med andra som också behandlats för cancer eller är syskon till barncancerdrabbade. 


Välkommen söndagen den 11 juli till en träff på Barncancerfondens Discord-plattform. Du behöver vara 13 år eller äldre för att delta. Medlemmar ur alla landets barncancerföreningar är välkomna.

Anmäl dig via formuläret nedan, så får du ett presentkort på ICA så att du kan ladda upp med snacks och annat nödvändigt. Det blir bland annat ett Kahoot med K-pop-relaterade frågor på första träffen.

Vill du veta mer om Discord och K-pop? Då hittar du information via flikarna till höger. 

Välkommen med din anmälan!

Barncancerfonden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Barncancerfonden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Barncancerfonden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.