Invajo - Events tool

Vad vi önskar av andra och varandra vid sorg.

Online
16 november 2021
18:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Lägg i kalender
Arrangör
Barncancerfonden
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
16 november 2021
Tid
18:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Hur påverkas relationerna efter att ett barn har dött?

I denna sändning möter vår leg. psykoterapeut Suzanne Runesson föräldrarna Thomas och Gunilla. Tillsammans pratar de om sina erfarenheter av hur relationer påverkas när ett barn har dött och vad som kan hjälpa relationerna i en svår situation - men också om rädslan för att inte lyckas vara det stöd som behövs. När det värsta tänkbara händer och ett barn dör kan relationer prövas, både inom familjen och bland närstående runt omkring. Hur kan man som partner eller vän vara ett så bra stöd som möjligt i en sorgeprocess? 

Möt andra i mindre grupper

Efter sändningen är du som förälder varmt välkommen att delta i mindre samtalsgrupper mellan klockan 18.45 och 19.45. Under gruppsamtalen finns möjlighet att utbyta tankar och erfarenheter med andra som har förlorat ett barn. I det här sammanhanget är förlusten av ett barn det gemensamma, och inte barncancer. En värd från Barncancerfonden finns med för att öppna upp och avsluta samtalet.

Arbetar du med människor i sorg, eller är intresserad av ämnet?

Du är varmt välkommen att anmäla dig och lyssna till samtalet. Det är dock enbart föräldrar som kan delta i de digitala samtalsgrupperna efter sändningen.

Om En serie om sorg

För dig som förälder till ett barn som har dött sänder Barncancerfonden En serie om sorg - en digital samtalsserie för dig som har förlorat ett barn. Samtalen leds av leg. psykoterapeuten Suzanne Runesson och i samtalen möter hon drabbade föräldrar, syskon och andra stödpersoner och tillsammans delar de med sig av tankar, råd och erfarenheter vid sorg.

Du får en länk till din mejl

Innan sändningen får du en länk till din mejl som du använder för att ansluta till samtalet. 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Vad vi önskar av andra och varandra vid sorg. Hur påverkas relationerna efter att ett barn har dött?
16 nov 2021 (18:00)
0
Samtalsgrupp med andra (endast för föräldrar och syskon)
16 nov 2021 (18:45)
0
Barncancerfonden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Barncancerfonden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Barncancerfonden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.