Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Mer för fler - Barncancerfonden talar allvar

Arrangör
Barncancerfonden
Plats
Online
Datum
8 maj 2021
Tid
09:00 - 13:00

Lördagen den 8 maj bjuder Barncancerfonden in till ett livesänt årsmöte samt halvdagsseminarium.
H.M. Drottning Silvia, Barncancerfondens beskyddare, inviger dagen. Tillsammans med några av Sveriges främsta forskare och experter, drabbade barn och familjer, överlevare, förtroendevalda och engagerade talar vi allvar. Medverkar gör även skådespelaren Stina Ekblad och en ungdomskör från Katarina församling.

Programmet börjar kl. 09.00 med Årsmötet, och kommer kl 10.00 övergå i seminariet Mer för fler - Barncancerfonden talar allvar. Vårt fullständiga program kan du se under fliken "Program lördag 8 maj" till höger. I din mejlbekräftelse på bokningen kommer du även få programmet i pdf.

kl. 09.00 Barncancerfondens Årsmöte
kl. 10.00 Thorbjörn Larsson, generalsekreterare Barncancerfonden
kl. 10.05 Ardalan Shekarabi, socialförsäkringsminister
kl. 10.25 H.M. Drottning Silvia
kl. 10.30 Rapport från forskningsfronten – hur kan dagens forskning göra att fler får överleva barncancer och leva ett långt och gott liv?
kl. 11.10 Du är inte ensam – vi finns vid din sida
kl. 11.25 Engagemang och gemenskap – så utvecklas Barncancerfonden för framtiden
kl. 11.50 När cancern är borta är man frisk. Eller?
kl. 12.10 Stina Ekblad, skådespelare
kl. 12.15 Hjälp att få rätt – när samhällets skyddsnät brister
kl. 12.35 Ungdomskör, Katarina församling
kl. 12.40 Utdelning av Olle Björks stipendium
kl. 13.00 Avslutning

Inför eventet kommer du få ett mail skickat till dig med länken till sändningen, som kommer ske på Vimeo. För dig som är röstberättigad kommer en särskild inbjudan för att delta via zoom. 

Varmt välkommen! 

Thorbjörn Larsson
Generalsekreterare 
Barncancerfonden

Barncancerfonden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Barncancerfonden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Barncancerfonden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.