Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Maxa livet-konferensen 2019

Arrangör
Barncancerfonden
Plats
Vår Gård Saltsjöbaden AB
Datum
1 - 3 november 2019
Tid
15:00 - 14:00

Välkomna till årets Maxa livet-konferens

 

För sjätte året i rad anordnar Barncancerfonden den stora konferensen för barncanceröverlevare (och deras syskon) över 18 år. I år har konferensen fokus på Psykisk ohälsa.

Den 1-3 november kommer vi att träffas på Vår gård i Saltsjöbaden, Stockholm.

Vi bjuder på föreläsningar och samtalsforum både kring fokus-ämnet och andra ämnen som är viktiga för er. Det blir allvarligt och roligt, skojigt och seriöst, allt under samma helg tillsammans med andra som vet hur det är. 

Har du haft cancer som barn och nu är över 18 år så kan du anmäla dig till konferensen.
Är du syskon till någon som haft cancer som barn, och själv är över 18 år, så kan du anmäla dig till konferensen.

INNAN DU ANMÄLER DIG!  LÄS MER TILL HÖGER OM  PROGRAMMETS OLIKA PUKTER. DÄR FINNS OCKSÅ INFORMATION HUR DU GÖR FÖR ATT BOKA RESAN! .--->

Varmt välkomna! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Efter att du anmält dig:

Glöm inte att betala in deltagaravgiften. Anmälningsavgiften bekräftar din anmälan.

Betala så här:

Swisha till nummer 123 340 99 68. Kostnaden är 250 kronor.
I meddelanderutan skriver du vem avgiften gäller, både för- och efternamn.

Obs!
Avgiften måste vara inbetald senast den 1 oktober för att din plats på konferensen ska vara garanterad. Några dagar efter du genomfört swishen får du ett sms till det nummer du swishat med innehållande en bekräftelse på att din betalning är mottagen.

Har du inte möjlighet till swish?
Maila till jonathan.svensson@barncancerfonden.se

För denna kostnad kommer du också få en sweartshirt/hoodie. 

Barncancerfonden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Barncancerfonden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Barncancerfonden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.