Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Digital vinteravslutning

Arrangör
Barncancerfonden
Plats
Online
Datum
16 december 2021
Tid
17:30 - 18:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Vinteravslutning med artisterna Dotter, Daniel Norberg och Axel Schylström

Går du i grundskolan och är under behandling, eller är färdigbehandlad, för cancer? Då är du inte ensam och är tillsammans med din familj varmt välkommen till Barncancerfondens digitala vinteravslutning! 
  
Under sändningen kommer stjärnskottet Dotter bjuda på ett exklusivt live-uppträdande. Även artisten Axel Schylström kommer till studion för att berätta om sin otroliga resa från den svåra olyckan som förändrade hans liv till framgångarna som Idol-artist. Tillsammans med Dotter kommer han svara på frågor från dig och andra deltagare, som du kan skicka in till oss innan avslutningen. 
 
Du kan också vara med och skriva en låt tillsammans med programledaren och artisten Daniel Norberg! Under sändningen utmanar vi Daniel att snickra ihop en ny sång med hjälp av dig och andra deltagare. Vad får dig att skratta? Vad drömmer du om och vad längtar du efter? Skicka in dina förslag på ord och meningar i anmälningsformuläret nedan.
 
Du hör ju, detta är en avslutning med extra allt (har vi nämnt alla hälsningar från våra hemliga gäster som vi också kommer spela upp?). Vi hoppas att du och din familj kommer och firar med oss.  
 

Barncancerfonden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Barncancerfonden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Barncancerfonden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.