Digital samtalsgrupp för dig som har mist ditt barn

Online
25 januari 2022
00:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Barncancerfonden
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Online
Datum
25 januari 2022
Tid
00:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Varmt välkommen till gruppsamtal för dig som har mist ditt barn

En trygg mötesplats där du som förälder kan dela dina känslor, tankar och erfarenheter och möta andra föräldrar som också mist sitt barn i cancer. Här möter du andra föräldrar i digitala samtalsgrupper tillsammans med en legitimerad psykoterapeut och en samtalsvärd från Barncancerfonden.

Hur?
Gruppsamtalen sker digitalt, så du behöver inte åka någonstans. Det räcker med att du kopplar upp dig via en mobiltelefon, dator eller läsplatta. Huvudsaken är att du sitter på en plats där du kan tala ostört.

Samtalsgrupperna möts i mindre grupper med fyra föräldrar/föräldrapar samt en legitimerad psykoterapeut och en erfaren samtalsvärd. Grupperna kan delas in efter barnets ålder så du möter föräldrar som mist sitt barn i ungefär samma ålder.

När?

Samtalsgrupperna startar den 25 januari. Gruppen möts sedan vid fem tillfällen, ungefär en gång i månaden och varje samtal pågår i cirka två timmar.

För vem?

Samtalsgrupperna vänder sig först och främst till dig som har mist ditt barn eller ungdom under de senaste två åren.


Vi erbjuder tolk!

För dig som talar ett annat språk än svenska erbjuder vi möjligheten att ha en tolk med vid samtalen. Fyll i detta i formuläret nedan.

Varmt välkommen att anmäla dig!