Diagnosspecifika samtalsgrupper

Online
6 oktober 2021 - 25 januari 2022
00:00 - 00:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Barncancerfonden
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Online
Datum
6 oktober 2021 - 25 januari 2022
Tid
00:00 - 00:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Möt andra som har ett barn med samma barncancerdiagnos.

Önskar du möta andra som vet vilka stora förändringar i tillvaron det innebär när ett barn drabbas av cancer?
Vi erbjuder dig diagnosspecifika samtalsgrupper och en mötesplats där du som föräldrer kan dela erfarenheter och möta andra som förstår vad din familj går, eller har gått igenom.

Hur?
Gruppsamtalen sker digitalt, så du behöver inte åka någonstans. Det räcker med att du kopplar upp dig via en mobiltelefon, dator eller läsplatta. Huvudsaken är att du sitter på en plats där du kan tala ostört.

I gruppsamtalen möter du föräldrar med barn som har samma barncancerdiagnos. Gruppen består av fyra till fem föräldrar samt en samtalsvärd som både har erfarenhet av att leda samtal men också erfarenheter av barncancer.

När?

Samtalsgrupperna startar löpande så snart alla platser i en grupp är fyllda. Du möter din samtalsgrupp vid fem tillfällen, kvällstid en gång i månaden.

För vem?

För dig som är föräldrer till ett barn som är under behandling eller har avslutat sin behandling.

Vill du vara med?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort med mer information om våra kommande grupper. Är intresset stort kan du få ytterligare frågor från oss gällande ditt barns diagnos, detta för att vi ska få förutsättningarna att sätta samman så bra samtalsgrupper som möjligt.

Varmt välkommen!