Invajo - Events tool Skapa event gratis

Invigning och seminarier

B3 Consulting
Kämpegatan 6, Göteborg
Visa på karta
27 november 2018
Arrangör
B3 Consulting
Boka/OSA

En B3 invigning och seminarier kring digitalisering ur olika verksamheters perspektiv

B3 växer på västkusten och vi flyttar in i nya lokaler vid landmärket Pagoden! Detta vill vi fira med en invigning samt erbjuda dig seminarier kring digitalisering ur olika verksamheters perspektiv. Kom och mingla, lyssna på intressanta föreläsare och fira in vårt nya kontor tillsammans med oss.

Invigning
Välkommen till våra nya lokaler på Kämpegatan 6, Göteborg. Passa på att träffa våra medarbetare, andra kunder och partners. God mingelmat och trevligt sällskap utlovas. Invigningen börjar från kl. 15:00 och minglet fortsätter även efter seminarierna.

Det är flera pararella spår på seminariet, du väljer nedan vilket spår du vill gå på.

15:15 - 15:55
Digitalisering av vården – ja vi kan, ja vi vill, ja vi törs
Talare: Ragnar Lindblad från VGR
Kommer tekniken att hjälpa oss i en så mänsklig verksamhet som vården?
Kommer våra ledare och chefer att orka och våga?
Hur kan vi möta invånarnas förväntningar?

15:15 - 15:55
AI - Hot eller möjlighet?
Talare: Magnus Lenngren från Collector
Om data är den nya oljan så är maskininlärning raffinaderiet som skapar bränslet till vår nya digitala värld. Men vad händer när vi inte längre kan förklara hur algoritmerna som styr mer och mer av samhället faktiskt fungerar?
Magnus ger en inblick i vilka möjligheter som finns och vad man behöver tänka på när maskinerna blir smartare än de som bygger dem.

16:15 - 16:55
Varför behöver HR och verksamhet vara en lika stor del av digitaliseringen av arbetsplatsen som IT?
Talare: Jonny Mattes från B3
Arbetsplatsen är i förändring, idag behöver vi kunna jobba på fler platser förutom vid ett skrivbord på kontoret! Vad behövs för att möjliggöra ett nytt arbetssätt? Hur bemöter vi de nya generationerna som kommer ut på arbetsmarknaden?
Jonny berättar om hur man kan skapa rätt förutsättningar för en digital arbetsplats ska ge verksamheten rätt förutsättningar för att nyttja förändringen.

16:15 - 16:55 
En bra dag på jobbet
Talare: Magnus Haglund från Microsoft
Du får svar på frågan "Vart är den digitala arbetsplatsen på väg?" - en inspirationsdragning med föraning om vad som kommer när det gäller den digitala arbetsplatsen. Den belyser också vikten av transparens och vikten av att organisationer har en aktiv ledning i frågan kring digitala arbetsplatsen. 

16:15 - 16:55
En dålig dag på jobbet
Talare: Predrag Mitrovic från Microsoft
Säkerhet har vi hört är bra och något vi skall vara uppmärksamma på MEN är det någon som tänker RÄTT säkerhet? Hur får vi produktivitet utan kompromissa om säkerheten? Nya tekniken driver förändring av affärsmodeller och utmanar oss att ta nya risker som kräver modern säkerhet. Lyssna till varför säkerhetshot är en fråga för företagens ledningsgrupper.

 

Varmt välkomna!

 

// Annette Mårdbrink, Silvia Modin, Michael Olsson, Ronnie Eliasson, Ola Löwing, Martin Henningsson och Martin Stenström (och alla medarbetare) från B3 Consulting Group☺️

Bokning
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
B3 Consulting använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av B3 Consulting. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, B3 Consulting samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.