Invajo - Events tool
Arrangör
auto motor & sport
Datum
12 maj - 6 oktober 2018

Lär känna dig själv och din bil på gränsen med auto motor & sport

Med variationsrik träning och pedagogisk coachning kan vi hjälpa dig att utvecklas som bilförare.
Utbildningen utgår från dina personliga mål och din nivå. Vill du kapa sekunder, bromsa maximalt och hitta rätt spår eller handlar det mer om att känna dig säkrare bakom ratten och lära dig hur din bilreagerar i olika situationer? Häng med oss till Anderstorp så hjälper vi dig!

 
Auto  Motor & Sport på Scandinavian Raceway i ANDERSTORP 06–07 Oktober 2018

» En unik heldag på Scandinavian Raceway tillsammans med våra utvalda partners
» Grundkurs i hur man kör snabbt och säkert på en racingbana
» Teoripass varvas med praktik under hela dagen
» Gemensam lunch på racingbanan.
» Instruktörer från auto motor & sports redaktion och Driver Academy
» Eftersnack med en 2-rätters middag på Hotell Vidöstern
» En hotellnatt i delat dubbelrum på Hotell Vidöstern

PRIS 4 995 SEK ink moms.
Enkelrumstillägg 995 SEK ink moms

Vill du komma dagen innan så har vi tillsammans med hotell Vidöstern tagit fram ett specialpris för boende 05-06 Okt. Detta bokar du själv genom att kontakta hotell Vidöstern. Uppge "Driver Academy" som kod så är priset endast 775 kr!
Telefon: 0370-37 11 00
E-post: info@hotelvidostern.se

 

Krav på säkerhetsutrustning/klädsel och bil: Deltagare bär heltäckande bomullsklädsel, handskar med bra grepp och smidiga skor med tunn sula. På Scandinavian Raceway gäller krav på hjälm. Krav på bilen är att den är gatregistrerad och godkänd i besiktningen. Kontrollera bromsar (skivor och belägg), bromsvätska, olje- och kylarvätska samt det inte finns några läckage från bilen innan träningstillfället. 

 

Bokning
Datum
Pris
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Egmont Publishing AB (Eventavdelningen) använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Egmont Publishing AB (Eventavdelningen). Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Egmont Publishing AB (Eventavdelningen) samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.