Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

A SUSTAINABLE TOMORROW HELSINGBORG

Arrangör
A Sustainable Tomorrow
Plats
Radisson Blu Metropol Hotel
Datum
20 september 2018
Tid
09:00 - 16:30

A SUSTAINABLE TOMORROW

- bäst på möten som får hållbarhet att hända 


Den 20 september arrangeras framtids- och hållbarhetskonferensen A Sustainable Tomorrow på Radisson Blu i Helsingborg. Vi bygger broar mellan näringsliv, offentlig sektor, civilsamhälle och akademi för att främja hållbara samarbeten och nya affärsmöjligheter. Vi är glada att kunna presentera våra tre keynote speakers:

  • Fredrik Reinfeldt, Sveriges tidigare statsminister. Gör en omvärldsanalys utifrån ett internationellt och nationellt hållbarhetsperspektiv med fokus på klimatfrågan.
  • Jakob Trollbäck, upphovsperson till formspråket för FN:s globala hållbarhetsmål. Visar på kommunikationens betydelse för att förverkliga hållbara affärsidéer. 
  • Hannah Stanton, verksamhetschef för TheGoals.org samt medlem i regeringens Agenda 2030-delegation. Berättar om delegationens uppdrag samt unga människors betydelse och förväntningar på dagens hållbarhetsarbete.  

Uttalande Fredrik Reinfeldt:
– Jag är glad att få medverka för tredje gången. Det är inspirerande att A Sustainable Tomorrow arbetar med FN:s globala hållbarhetsmål och agerar i dess anda, säger Fredrik Reinfeldt.

Tid: 20 september, kl 09.00-16.30
Plats: Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg
Arrangör: A Sustainable Tomorrow
Antal platser: 250

Fram till den 19 sep erbjuds 10% rabatt på biljettpriset

Läs mer om A Sustainable Tomorrow Helsingborg i detta nyhetsbrev

Varmt välkommen!
Bosse Nilsson, grundare 
Catarina Rolfsdotter-Jansson, innehållsansvarig och moderator

Cronström & Co AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Cronström & Co AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Cronström & Co AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.