Detta event har redan ägt rum!

Klimatneutral e-handel

Arrangör
ASTER
Plats
Online
Datum
30 mars 2023
Tid
12:00 - 13:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Vinnova erbjuder finansiering inom "Klimatneutral e-handel"

 

Årets vårskrik

Vi brukar inte skrika in våren, men i år gör vi det, när vi får möjlighet att lyfta Vinnovas erbjudande om att söka pengar för projekt inom hållbar e-handel. Finansieringen som erbjuds berör specifikt förpackningar, returer och framtidens leveransplats - tre helviktiga områden!

Då det ligger extra varmt om hjärtat hos oss på ASTER, vill vi ju då se till att det regnar in med goda projektförslag till denna utlysning om 14 miljoner kronor som stänger den 9e maj. Det är dessutom snabba puckar med beslut redan i juni!

På lunchen den 30 mars kommer vi hålla en lunchträff tillsammans med Vinnova med goda exempel från initiativ på de tre områdena förpackningar, returer och framtidens leveransplats med talare från bland annat LYKO och Trendie.

Dessutom får ni en dragning kring utlysningen från Vinnova tillsammans med en frågestund.

Något ni absolut inte vill missa!

Anmälan er redan idag!

Varma hälsningar
ASTER

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.