Invajo - Events tool

Nätverksträff Solel i nordiskt klimat

Online
14 oktober 2020
10:00 - 11:30
Lägg i kalender
Arrangör
Arctic Solar
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
14 oktober 2020
Tid
10:00 - 11:30

Solel i nordiskt klimat - digital nätverksträff

Välkommen till en digital nätverksträff 14 oktober 2020

Nu är det dags att kicka igång hösten med en nätverksträff för dig som arbetar med, eller vill arbeta med solel.  Nätverket är till för dig med professionellt intresse för solel och ett forum för kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

Dagen till ära har vi med oss Anna Svensson, innovationschef på Soltech. Hon kommer berätta om utvecklingen av BIPV (byggnadsintegrerade solpaneler) – från idé till massproduktion. Det kommer även finnas tid att ställa frågor till Anna.

Vill du berätta om ditt projekt eller diskutera något specifikt? Kontakta Linnea på linnea.rehnberg@piteasciencepark.se så ordnar vi det.

 

Preliminär agenda för dagen:

  • Välkommen
  • Utvecklingen av BIPV – från idé till massproduktion
  • Arctic Solar 2.0. Hur vill du utveckla solelen i norra Sverige? Diskussion och förslag
  • Nya projekt på gång innom solel
  • Öppen diskussion

 

Varmt välkommen!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Nätverksträff
11 okt 2020 (23:59)
0
Piteå Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Piteå Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Piteå Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.