Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Så får katten ett trevligare veterinärbesök - Med Katarina Bewig och Camilla Valtonen

Arrangör
AniCura Västra Djursjukhuset
Plats
August Barks gata 8
Datum
21 mars 2019
Tid
18:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Välkommen på föreläsning den 21 mars!

Hur kan vi på kliniken och ni som kattägare göra veterinärbesöket till en trevligare upplevelse?

Den 21 mars håller veterinär Katarina Bewig och djursjukskötare Camilla Valtonen en föreläsning om just detta!

Vi kommer gå igenom allt från det första samtalet med oss tills det är dags för din katt att gå hem. En katt blir lätt stressad, och att åka till veterinären är för många katter ett av de allra största stressmomenten i livet. Därför är det viktigt att vi som djurhälsopersonal och ni som djurägare tillsammans gör allt vi kan för att göra upplevelsen så lugn och stressfri som möjligt. 

Bunkra upp med frågor till vårt katt-team om hur du bäst förbereder din pälskling för ett besök hos veterinären! Har ni inte behövt besöka oss tidigare så är det här ett utmärkt tillfälle att få se vår fina kattavdelning, som är en viktig del i vårt arbete för gladare katter.

Det blir dessutom tips-runda med fina priser från Ceva. 

Föreläsningen startar klockan 18:00 och varar i ca 2 h (inkl tipspromenaden). Obs! Det finns ett begränsat antal platser. Föreläsningen är kostnadsfri men vi tar en avgift vid sen avbokning (mindre är 24h innan).

Vi bjuder även på fika.

AniCura AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av AniCura AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, AniCura AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.