Invajo - Events tool
Arrangör
amelia
Plats
Bonnier Magazines & Brands
Datum
25 september 2018
Tid
17:30 - 19:30

Våra barn på nätet

Kik, Instagram, Periscope, Snapchat, Youtube, online-spel. Listan är lång på de sociala nätverken som våra barn och ungdomar vistas på varje dag. Vilka faror och risker finns där? Vad vet vi föräldrar vilka våra barn chattar med? Är det Kalle 15 år eller är det i verkligheten Kalle 45? Mobbing på nätet är också vanligt och kan få mycket tråkiga konsekvenser.

Vilka är då fördelarna respektive nackdelarna med sociala medier och hur skyddar vi våra barn och ungdomar?

Kriminolog Maria Dufva är expert på brott som barn och ungdomar kan riskera att begå samt utsättas för på nätet. Maria, känd från TV4, föreläser på skolor och träffar många elever och föräldrar och är väl insatt i barnens digitala mötesplatser.

Under kvällen får du en bra inblick i barnens digitala värld och du får möjlighet att ställa alla frågor om hur man bäst skyddar sina barn och ungdomar. Du kommer även att kunna köpa Marias böcker på plats.

VAR: Bonnierhuset, Torsgatan 21, Stockholm
NÄR: tisdag 25 september kl 17:30-19:30 (dörrarna öppnas kl  17:00)
OSA: fredag 21 september kl 12:00

Dryck och tilltugg serveras under kvällen.

Välkomna!

 

 

Bokning
Sista bokningsdag
Pris
Antal
Biljett - prenumeranter
24 sep 2018 (12:00)
295.00 SEK
0
Biljett - icke prenumeranter
24 sep 2018 (12:00)
345.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.