Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Almi, Nyföretagarcentrum och Östsvenska Handelskammaren
Plats
Online
Datum
1 juni 2021
Tid
08:30 - 09:30

Vilka regler gäller när du importerar från tredje land?

I det här seminariet kommer Kristian Halse att prata om hur det fungerar att importera från tredje land, hur fungerar tull, moms, frakt/logistik etc?

Gästföreläsare: Kristian Halse, konsult och utbildare inom tullfrågor och internationell handel.

”Kristian har erfarenhet av att arbeta med globala storföretag, småföretag och start-ups och har även arbetat på Tullverket.”

Moderator: Urban Wallin, Företagsrådgivare Nyföretagarcentrum Nyköping

Vi rekommenderar att ladda ned Zoom appen : klicka här för att ladda Zoom Meetings  

Det går också att ansluta via webbläsare.

Plats: online Via Zoom Cloud Meetings
Zoom länken kommer att skicka till dig direkt efter anmälan. Viktigt att du bekräftar din bokning med bekräftelsemailet.

 

Arrangörer: Nyföretagarcentrum och Östsvenska Handelskammaren

Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.