Invajo - Events tool
Arrangör
Almi, Nyföretagarcentrum och Östsvenska Handelskammaren
Plats
Online
Datum
26 maj 2021
Tid
08:30 - 09:30

Vad händer med besöksnäringen efter Corona?

Hela världen är verkligen upp-och-ned och ingen vet hur samhället ser ut om några månader. Men en sak är säker, det blir aldrig som förr igen!

Turism och besöksnäring är hårt och direkt drabbade av coronapandemin. Tusentals evenemang har ställts in och många affärs- och privatresor har avbokats. Uteblivna turister innebär uteblivna intäkter och både större och mindre företag kämpar för sin överlevnad.

Var denna pandemi slutar vet vi inte ännu, men det ligger en stor möjlighet i att utveckla en mer långsiktigt hållbar näring. Både för klimat och entreprenörer.

För att hitta vägen framåt är det viktigt att lyfta blicken. Besöksnäringen behöver en ny vision, en ny strategi och en ny konkret handlingsplan för att bli en bransch som betyder något för Sveriges välstånd.

Lyssna på ett samtal mellan Maud Olofsson och Anders Johansson som förmedlar kunskap och framför allt ger dig inspiration till att vara en av dem i branschen som kommer att lyckas i framtiden

Gästföreläsare: Anders Johansson

”Med mer än 30 år i ledande positioner inom hotell och restauranger, arbetar Anders som konsult för att skapa affärsmodeller, visioner, varumärken och öka intäkterna för företag inom besöksnäringen. Han är en uppskattad bloggare i tidningen Besöksliv.”

Gästföreläsare: Maud Olofsson

”Maud har tillbringat många år i politiken. Hon var partiledare för Centerpartiet mellan 2001 och 2011, riksdagsledamot 2002-2011 och näringsminister 2006-2011. Idag arbetar hon i styrelser, bland annat som ordförande i Visita som är branschorganisationen för besöksnäringen.”

Moderator: Erik Lindhe , Turistchef Nyköpings kommunPlats: Digitalt via Zoom Meetings

Zoom länken kommer att skicka till dig direkt efter att du anmält dig. Viktigt att du bekräftar din bokning med bekräftelsemailet.

Vi rekommenderar att ladda ned Zoom appen : klicka här för att ladda Zoom Meetings  

Det går också att ansluta via webbläsare.Arrangörer: ALMI, Nyföretagarcentrum och Östsvenska Handelskammaren

Bokning
Antal
Vad händer med besöksnäringen efter corona?
0
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.