Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Almi, Nyföretagarcentrum och Östsvenska Handelskammaren
Plats
Online
Datum
23 september 2021
Tid
17:00 - 18:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Hur kan jag stärka mitt ledarskap?

Att leda i ovisshet kräver mod.

Vad du som ledare kan göra för att du själv och det du leder ska vara på rätt plats mentalt, fatta rätt beslut och göra det som krävs. Efter seminariet kommer deltagarna få en verktygslåda som kan användas i vardagliga ledarskapsutmaningar.

Här kommer vi också informera om de möjligheter till ledarutvecklingsstöd som finns, bla via Ledarskapsprogrammet som görs av Tillväxtmotorn/Mälardalens Högskola.


Kursledare: Irja Hökås och Urban Wallin, NyföretagarCentrum

Arrangörer: Nyföretagarcentrum, ALMI och Östsvenska Handelskammaren

 

Plats: Digitalt via Zoom Meetings

Zoom länken kommer att skickas till dig direkt efter anmälan. Viktigt att du bekräftar din bokning med bekräftelsemailet.

Vi rekommenderar att ladda ned Zoom appen : klicka här för att ladda Zoom Meetings  

Det går också att ansluta via webbläsare

 

 

Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.