Invajo - Events tool

Langeland med Hannu Sarenström

Langeland
Langeland Municipality
Visa på karta
31 juli - 4 augusti 2020
Arrangör
Allt om Trädgård
Boka/OSA
Plats
Langeland
Datum
31 juli - 4 augusti 2020

Vår resa till Danmark med Hannu Sarenström sommaren 2019 blev en omedelbar succé och sålde slut på en dag. Nästa sommar åker vi igen och då med fokus på Hannus hemtrakter - Langeland.

Det blir ett späckat tredagarsprogram sammansatt av Hannu själv där du får uppleva trädgårdsprofilens langeländska favoritträdgårdar. Kronan på verket är en oförglömlig kväll i Hannus egna trädgård med god mat och höns bland fötterna.

Se det detaljerade programmet under fliken "Program" ovan!

 

NYTT DATUM TILLAGT!

Eftersom första datumen (31 juli-2 augusti) nu är fullbokade har vi lagt till nya datum, 4-6 augusti. Dessa kan nu bokas i samma formulär nedan, se då till att välja startdatum 4 augusti. Programmet är identiskt och priset likaså. 

Notera att gruppen behöver komma upp till en viss storlek för att den andra resan ska vara genomförbar, du kommer därför inte att bli fakturerad för handpenningen innan detta är säkerställt. 

 

 

FAKTA OM RESAN

Datum: 31 juli – 2 augusti samt 4-6 augusti 2020.
Pris: Prenumerantpris 8495kr, ordinarie pris 8995 kr. Enkelrumstillägg 1500kr.
Allt detta ingår:

• Två nätter med del dubbelrum på bra mellanklasshotell (***).

• Alla måltider: två frukostar, två luncher och två middagar, varav en är specialkomponerad av och hos Hannu Sarenström.

• Alla transporter med utgångspunkt från Kastrup och tillbaka.

• 11 trädgårdsbesök, samtliga inträden, fika i flera av trädgårdarna.

• Guidning och resesällskap av Hannu Sarenström och en representant från tidningen Allt om Trädgård.

 

Efter bokningen kommer du att faktureras en handpenning på 1500kr, som ej är återbetalningsbar. Resterande belopp kommer att faktureras under senvåren 2020.

Bokning
Datum
Pris (inkl. moms)
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.