Invajo - Events tool

Allt om Mat på turné i Göteborg

Smedjan
Adolf Edelsvärds gata 5, Göteborg
Visa på karta
25 - 26 november 2021
Arrangör
Allt om Mat
Boka/OSA

Allt om Mat på turné i Göteborg!

Välkommen med oss till Smedjan i Göteborg med Ulf Wagner. Vi får njuta av Ulfs härliga meny med matchande viner och lära oss mer om hans matfilosofi i samtal med Allt om Mat:s Ulla Karlström. Fånga tillfället och följ med och njut av en underbar middag med oss!

Ulf wagner är en av Sveriges mest uppskattade och hyllade kockar och har satt ihop en unik trerättersmeny. Till middagen serveras välvalda viner (alkoholfria alternativ finns såklart).

Vi börjar 18.00 och avslutar kvällen ca kl 22.00 mätta och belåtna.


Som prenumerant på Allt om Mat erhåller du förstås ett rabatterat pris när du bokar!

Detta får du: 

* Trerätters middag skapad av Ulf Wagner.
* Vin till maten (alkoholfria alternativ finns).
* Samtal mellan Allt om Mat's Ulla Karlström och Ulf Wagner.
 
Uppdaterat 20 april 2021:
På grund av rådande situation har vi justerat våra avbokningsvillkor. Du har möjlighet att avboka din plats fritt fram till 30 dagar innan arrangemanget, alltså senast 25 september 2021. Därefter är biljetten inte längre återbetalningsbar. Skulle arrangemanget ställas in till följd av restriktioner eller annat som är utom vår kontroll som arrangör, återbetalas hela beloppet.

 

bildullakarlstrom7030.jpg

default
Bokning
Datum
Pris (inkl. moms)
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.