Invajo - Events tool
Arrangör
Allt i Hemmet

alltihemmet.jpg

Är inredning din passion och ditt stora intresse? Vill du lära dig mer om hur du skapar det ombonat och mysigt hemma? Boka Allt i Hemmets kurs och låt oss hjälpa dig att uppfylla dina inredningsdrömmar!

Så inreder du hemma är kursen för dig som vill lära dig hur du skapar ett trivsamt och ombonat hem. Våra kursledare och gästföreläsare ger dig konkreta råd och massor av inredningskunskap och inspiration. Du får lära dig hur du går tillväga för att inreda ditt hem från grunden – rum för rum. Vi guidar dig bland de populäraste inredningsstilarna, och ger dig de kunskaper du behöver för att välja färger, tapeter, material, möbler och detaljer som passar dig och din stil.


Datum: 10-11 november 
Plats: Döbelnsgatan 73, Stockholm 
Tid: Lördag 9-17 + mingel efteråt, söndag 9.30-16.
Pris för prenumeranter: 3 495 kr 
Pris för icke prenumeranter: 3 995 kr

 

grundkursportrattpavitt3.jpg

Kursledare och föreläsare
Camilla Fürst, kursledare, inredare på Allt i Hemmet med 20 års yrkeserfarenhet
Mirelle Stoor, inredare, Influencer, DIY Årets inredningsblogg - Topp 10 Elle Decoration, Årets inspiratör 2017
Hedvig Törneman, inredare och stylist för privatpersoner, företag och inredningsmagasin

 

Läs mer i fliken till höger.
Anmäl dig redan idag, platserna är begränsade!

* Kortavgift tillkommer vid bokning. Bokningen är bindande

 

bildinvajo.jpeg

 

 

     

Bonnier Magazines and Brands står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schemat eller inställd kurs, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

Bokning
Pris (inkl. moms)
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)

Kommentera

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.