Invajo - Events tool Skapa event gratis

Bussresa ÖFK - AIK

Cityterminalen
25 augusti 2019
06:45
Lägg i kalender
Arrangör
Allmänna Supporterklubben
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Cityterminalen
Datum
25 augusti 2019
Tid
06:45

INSTÄLLD: Bussresa ÖFK - AIK

Söndagen den 25 augusti möter AIK barackbolaget Östersunds FK på bortaplan och ASK organiserar buss dit. Det kan vara din bästa möjlighet att ta dig till glesbygden, eftersom tågen dit har värdelös tidtabell!


Avresa 06.45 från Cityterminalen, ett par korta stopp på vägen

Ankomst Östersund 14.30

Hemresa efter slutvissla, matstopp på vägen

Ankomst Cityterminalen ca 02.00.

Kostnad 750 kr.

Swishbetalning

Då matchen ligger dåligt till i forhållande till när lönen betalas ut så görs här bokningen och man betalar sedan via Swish. I samband med att ni stiger på bussen så kommer ni att bli ombedda att visa upp kvitto på utförd swishbetalning till 123 034 69 73 (Allmänna Supporterklubben). 
Bokningen är bindande.

Matchbiljett ingår ej. Köps här

Viktigt! En buss till Östersund kostar en hel del pengar att boka. Därför kommer vi meddela senast 21/8 om bussen behöver ställas in på grund av för få anmälda. 


Vi har 18 års åldersgräns på våra resor om du inte åker i målsmans sällskap. Medlemskap är ett krav för att åka med oss och du som ännu inte blivit medlem kvällen innan avresa kommer att få information om detta. Det går att bli medlem på bussen men vi ser gärna att du blir medlem innan. Lös medlemskapet på denna länk.

ASK är tacksamma för er hjälp att hålla bussen så ren och fräsch som möjligt. Detta är en förutsättning för att hålla biljettkostnaderna nere. I de fall som nedskräpning eller skadegörelse medför extra kostnader för ASK i efterhand, kan dessa komma att belasta den enskilde resenären. 

Samtliga biljettköp är bindande.

Obs! Denna fotbollsmatch kommer inte att spelas på gräs.