Invajo - Events tool
Datum
9 september 2020
Tid
08:30 - 10:00

Save the date: Learning Lab – ett labb för lärande och möten, öppet för alla 

I det nybyggda kontorshuset och innovationsarenan A Working Lab har Akademiska Hus utvecklat konceptet “Learning Lab” för att utforska, utmana och utveckla framtidens lärandemiljöer. Tre rum med olika karaktär och oändligt med möjligheter att testa hur miljöskapande faktorer som ljud, ljus, inredning och digitala verktyg kan påverka lärande, kreativitet och resultat. 

Precis när allt var klart för invigning och öppning slog coronapandemin till och alla större fysiska möten fick läggas på is. Men – i väntan på att kunna träffas många på plats bjuder vi in till en presentation av konceptet och en digital försmak av de fysiska rummen i Learning Lab!

Boka 8.30-10 den 9 september för digital lansering av Learning Lab! 

Webinariet hålls via Zoom. Anslutningslänk skickas ut till anmälda deltagare dagen innan.

 

ahcmyk3186.pngjohannebergscienceparklogo5937.png

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Learning Lab – ett labb för lärande och möten, öppet för alla
7 sep 2020 (23:59)
0
Johanneberg Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Johanneberg Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Johanneberg Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.