Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Akademikliniken Skin Center Norrköping
Datum
7 juni 2022
Tid
13:00 - 17:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Välkommen på öppet hus

Den 7/6 mellan kl 13-17 har vi vår PRP-expert från Stockholm är på plats för att ge kostnadsfria konsultationer.

Har du problem med något av följande så är detta ett utmärkt tillfälle att besöka oss för experthjälp på plats:

- Problem med håravfall, tunnhårig, alopeci
- Acneärr 
- Hudföryngring /Antiage – PRP ökar kollagen och elasticitet
 
PRP står för “Paleted Rich Plasma” och en behandling går i korthet ut på att trombocytrik blodplasma används för att stimulera återbildning av hudvävnad. Det är en helt trygg och effektiv metod som länge använts inom sjukvården för att reparera skadad hud.

På senare år har den börjat användas på privata hudkliniker runt om i världen, och då blivit känd som “Dracula-behandling” eller “Vampire facial”. Syftet är att få kroppen att på egen hand bilda ny och oförstörd hud som gradvis ersätter gammal hud. PRP-behandlingar bromsar och förebygger håravfall, och ingår alltid också vid en hårtransplantation.

Vi bjuder även på lite tilltugg på plats – välkomna!

Akademikliniken Group Holding AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Akademikliniken Group Holding AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Akademikliniken Group Holding AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.