Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Informationskväll om bröstförstoring

Arrangör
Linda Örnevall
Plats
Akademikliniken
Datum
21 februari 2018
Tid
18:00 - 20:00

Välkommen till Akademikliniken och en informationskväll om bröstförstoring

Hur får man ett naturligt resultat och hur väljer man implantat och storlek? Och hur tänker man kring placering av implantatet och operationssnittet?

Frågorna är många inför en bröstoperation. Vår plastikkirurg Dr Maximilian Otte, ger dig svar på allt du funderat över inför denna operation.

Du får även reda på hur Akademiklinikens 3D-simulering vid en bröstförstoring går till och vilken hjälp man har av den i samband med konsultationer.

Vill du ha information om räntefri delbetalning vid en bröstförstoring kan du fråga oss under kvällen eller läsa om det på vår hemsida.

Under kvällen
• Kostnadsfri föreläsning
• Möjlighet att ställa frågor till Dr Maximiliam Otte och våra informationssjuksköterskor
• Känna på implantat
• Se före- och efterbilder
• Dryck & tilltugg

maximilianotteplastikkirurg400x300.jpg

Plastikkirurg Dr Maximilian Otte

 

Akademikliniken Group Holding AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Akademikliniken Group Holding AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Akademikliniken Group Holding AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.