Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Kom i form efter graviditeten

Arrangör
Akademikliniken
Plats
Akademikliniken
Datum
12 april 2018
Tid
17:00 - 19:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Att komma i form efter graviditeten – vad kan man göra och hur ska man tänka

Vi på Akademikliniken WiC St Eriksplan har nöjet att bjuda dig som gått igenom en eller flera graviditer, ammat klart och nu känner dig redo för att komma på banan igen.
Vi vill hylla dig som har tagit dig igenom det tuffa småbarnslivet med bl .a sömlösa nätter som har satt sina spår och unnar dig en kväll med fokus på skönhet och hälsa.

För att göra dagen så givande som möjligt för dig har vi bjudit in några utvalda experter och föreläsare.

UNDER KVÄLLEN
  • Kvällen arrangeras i samarbete med Amanda Panahi som också kommer att finnas på plats under kvällen.
  • En av våra auktoriserade hudterapeuter berättar om hudbehandlingar och våra hudvårdsprodukter.
  • Produktspecialist från Restylane föeläser om injektionsbehandlingar, med tid för korta konsultationer för kvällens gäster.
  • Plastikkirurg dr. Gabriella Sellman föreläser– Vilken hjälp kan man få efter graviditet och amning och hur ska man tänka?

Föreläsningarna är ca 20-30 minuter och det kommer att finnas gott om utrymme för egna frågor

Kliniken är reserverad för er med bubbel och tilltugg. Kom in och mingla med oss, ta del av vår expertis och få råd och inspiration. Under eventet kommer vi att ha en del tävlingar med exklusiva vinster. Vi erbjuder dessutom 25% rabatt på alla behandlingar som bokas under kvällen och 20% på våra hudvårdsprodukter.
Akademikliniken Group Holding AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Akademikliniken Group Holding AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Akademikliniken Group Holding AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.