Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Informationskväll om kroppen 25/1

Arrangör
Akademikliniken
Plats
Akademikliniken
Datum
25 januari 2018
Tid
18:00 - 20:00

Välkommen till Akademikliniken och en informationskväll om magen och kroppen

Vad innebär delade magmuskler och vad kan man göra åt lös hud och putmage? Och vad gör man när träning inte hjälper? Hur kan man återskapa en mage efter en graviditet eller viktminskning?

Att återskapa kroppen efter en graviditet eller viktminskning är ett av de vanligaste ingreppen hos oss på Akademikliniken. Bukplastik är inte bara ett estetiskt ingrepp utan också en funktionell och rekonstruktiv operation som hjälper till att återskapa coremuskulaturen. Vår plastikkirurg Dr Maximilian Otte ger dig svar på allt du funderat över.

Under kvällen
•   Kostnadsfri föreläsning
•   Möjlighet att ställa frågor till våra plastikkirurger
•   Se före- och efterbilder
•   Dryck & tilltugg

maximilianotteplastikkirurg400x300.jpg

Plastikkirurg Dr Maximilian Otte

Akademikliniken Group Holding AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Akademikliniken Group Holding AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Akademikliniken Group Holding AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.