Detta event har redan ägt rum!

Informationskväll om bukplastik

Arrangör
Akademikliniken
Plats
Akademikliniken
Datum
13 mars 2018
Tid
18:00 - 20:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Välkommen till Akademikliniken och en informationskväll om magen och kroppen

Välkommen till Akademikliniken och en föreläsning om magen och bukplastik. 

Vad innebär delade magmuskler (rectus diastas) och vad kan man göra åt lös hud och putmage? En platt och välformad mage är något som många önskar och som ibland kan vara svårt att uppnå med hjälp av bara träning och bra kost. Även om man är vältränad och äter bra kan man få problem med en putande eller slapp mage t ex i samband med viktförändringar, graviditet, kirurgiska ingrepp, genetiska orsaker och i samband med att man blir äldre. Hur kan man åsterställa en mage efter en graviditet eller viktminskning?

Bukplastik är inte bara ett estetiskt ingrepp utan också en funktionell och rekonstruktiv operation som hjälper till att åsterställa bukmuskulaturen. Vår plastikkirurg Dr Hans Mark kommer att föreläsa om buk- och ryggplastik och vilka möjligheter som finns hos oss under kvällen.

Under kvällen
•   Kostnadsfri föreläsning
•   Möjlighet att ställa frågor till våra plastikkirurger
•   Se före- och efterbilder
•   Dryck & tilltugg

hansmarkplastikkirurg400x300.jpg

Plastikkirurg Dr Hans Mark

Akademikliniken Group Holding AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Akademikliniken Group Holding AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Akademikliniken Group Holding AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.