Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Föreläsning om bröstförstoring

Arrangör
Akademikliniken
Plats
Akademikliniken
Datum
12 oktober 2017
Tid
18:00 - 20:00

Välkommen till Akademikliniken och en informationskväll om bröstförstoring

Hur får man ett naturligt resultat och hur väljer man implantat och storlek? Och hur tänker man kring placering av implantatet och operationssnittet.
Frågorna är många inför en bröstoperation. Vår plastikkirurg Dr Ulf Garpered ger dig svar på allt du funderat över inför en bröstförstoring.

Du får även reda på hur Akademiklinikens 3D-simulering vid en bröstförstoring går till och vilken hjälp man har av den i samband med konsultationer.

Under kvällen
• Kostnadsfri föreläsning
• Möjlighet att ställa frågor till en av våra plastikkirurger och våra informationssjuksköterskor
• Känna på implantat
• Se före- och efterbilder
• Dryck & tilltugg

 

ulfgarperedplastikkirurg1400x300.jpg

Plastikkirurg Dr. Ulf Garpered

Akademikliniken Group Holding AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Akademikliniken Group Holding AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Akademikliniken Group Holding AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.