Detta event har redan ägt rum!

Allt du vill veta om bröstkirurgi - den 13/11, Göteborg

Arrangör
Akademikliniken
Plats
Akademikliniken
Datum
13 november 2018
Tid
18:00 - 20:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Välkommen till Akademikliniken och en informationskväll om bröstförstoring

Hur får man ett naturligt resultat och hur väljer man implantat och storlek? Och hur tänker man kring placering av implantatet och operationssnittet? Frågorna är många inför en bröstoperation.
Vår plastikkirurg Dr Jonas Lundberg ger dig svar på allt du funderat över inför en bröstförstoring.

Du får även reda på hur Akademiklinikens 3D-simulering vid en bröstförstoring går till och vilken hjälp man har av den i samband med konsultationer.

Under kvällen
• Kostnadsfri föreläsning
• Möjlighet att ställa frågor en av våra plastikkirurger och våra informationssjuksköterskor
• Känna på implantat
• Se före- och efterbilder
• Dryck och tilltugg

 

jonaslundbergplastikkirurg.jpg 

Plastikkirurg Dr. Jonas Lundberg

Vi erbjuder räntefri delbetalning vid bröstförstoring hos oss, läs mer >

Visste du att vi på Akademikliniken har en egen app? I AK-appen berättar vi ingående om vad som händer före, under och efter din bröstförstoringsoperation. I appen kan du även hålla reda på alla viktiga datum samt kontaktuppgifter till oss på Akademikliniken.
Du kan läsa mer om appen och ladda ner den här: AK-appen >

 

Akademikliniken Group Holding AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Akademikliniken Group Holding AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Akademikliniken Group Holding AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.