Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Allt du vill veta om bröstimplantat

Arrangör
Akademikliniken
Plats
Akademikliniken
Datum
23 november 2017
Tid
18:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Välkommen till Akademikliniken

Plastikkirurg Dr Ulf Samuelson kommer att prata om bröstimplantat. Vad är ett bröstimplantat och vad finns det för olika modeller och material? Hur planerar man för rätt form och storlek? Hur går en operation till? Vad finns det för risker med bröstförstoring och bröstimplantat? Behöver man byta ut implantaten och hur går det till?

Vi kommer att svara på dina funderingar och frågor om du har tankar på en bröstförstoring eller om du tidigare har gjort en operation.


Under kvällen
• Kostnadsfri föreläsning
• Möjlighet att ställa frågor till Dr Ulf Samuelson och våra informationssjuksköterskor
• Känna på implantat
• Se före- och efterbilder
• Dryck & tilltugg

 

dsc4319kopia400x300.jpg
 
Plastikkirurg Dr Ulf Samuelson

Akademikliniken Group Holding AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Akademikliniken Group Holding AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Akademikliniken Group Holding AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.