Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Åderbråcksbehandling - funktion och estetik

Arrangör
Akademikliniken
Plats
Akademikliniken
Datum
13 februari 2018
Tid
18:00 - 20:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Välkommen till en informationskväll om modern åderbråcksbehandling

Vad är åderbråck och hur går en modern behandling till?
Många människor har problem med åderbråck. Åderbråck innebär att en blodåder, en ven, blivit onormalt utvidgad. Detta kan ge både estetiska och funktionella besvär. Men det finns hjälp att få. Vi har den senaste tekniken och använder oss både av ultraljud och radiofrekvens.

Under kvällen kommer vår kirurg Dr Magnus Norling berätta om våra behandlingsmetoder. Han kommer berätta närmare om hur både konsultationen och behandlingen går till, vad man kan förvänta sig för resultat och även visa före- och efterbilder.

 
Under kvällen

  • Gratis konsultation för de som bokar tid under kvällen.
  • Möjlighet att ställa frågor till Dr Norling
  • Se före- och efterbilder
  • Dryck & tilltugg

magnusnorlingkirurg400x3001.jpg

Dr Magnus Norling, Specialist i allmänkirurgi

Akademikliniken Group Holding AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Akademikliniken Group Holding AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Akademikliniken Group Holding AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.